Muligheder for studerende

CoRe tilbyder en række muligheder for kandidatstuderende, der kan blive involveret i de forskellige aktiviteter på forskningscentret.

På CoRe værdsætter vi samarbejde mellem forskere og studerende. Vi drager stor fordel af den kreativitet og de idéer, som studerende bibringer vores forskningscenter. Som studerende med tilknytning til CoRe kan du få testet din akademiske viden i praksis i et mangfoldigt forskningscenter, og du kan derigennem opnå et indblik i forskningsverdenen samt stor indsigt i humanistisk sundheds- og sygdomsforskning.

Vi opfordrer dig til at kontakte os, hvis du er interesseret i sundheds- eller sygdomsrelaterede emner baseret på Etnologi eller Historie (andre fagligheder kan også komme i betragtning) som en del af et:

  • Praktikophold
  • Speciale
  • Projekt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en idé til et projekt relateret til CoRe’s forskning og er interesseret i at samarbejde med vores forskere. For at kunne vurdere din henvendelses relevans, vil vi bede dig om at sende os en kort beskrivelse af din projektidé (mindst 600 tegn) og et CV.

Se eksempler på andre studerendes praktikforløb og specialer med tilknytning til CoRe.

Kontakt

Hvis du er interesseret i praktik, speciale eller projekt med tilknytning til CoRe, kan du skrive til os på mail: humsund@hum.ku.dk