Forskningssamarbejde og -tilknytning

Forskningssamarbejde

De fleste af vores projekter er tværfaglige, og vi har stor erfaring med at bygge bro mellem forskellige forskningsinteresser. Derudover er vi altid interesseret i muligt samarbejde med partnere inden for vores ekspertise-område. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i et forskningssamarbejde med CoRe.

Tilknytning

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har en ph.d.- eller kandidatgrad inden for relevante discipliner og er interesseret i at blive tilknyttet CoRe, enten som ansat eller gæsteforsker for en periode. I så fald opfordrer vi til, at din henvendelse ledsages af en beskrivelse af dit forslag til projekt eller formål (mindst en halv side).

Forskningsnetværk

CoRe er i forvejen engageret i tværvidenskabelige forskningsprojekter i samarbejde med forskere ved Det Naturvidenskabelige Fakultet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Vi samarbejder også med andre universiteter i Danmark og Grønland: Aalborg Universitet, Det Kongelige Danske Kunstakademi (KADK), Ilisimatusarfik (Grønlands Universitet), IT Universitet, Aarhus Universitet, og Syddansk Universitet. Internationalt samarbejder vi med række partnere fx: University of Oxford, Durham University, University of Amsterdam, Oslo Universitet og Lunds Universitet.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at indgå et forskningssamarbejde med CoRe om et projekt, eller blive tilknyttet centret, kan du skrive til os på mail: humsund@hum.ku.dk